Bizi Takip Edin
Facebook
Twitter
YouTube
Instagram
İptal
tickets_fill
Tür
Tarihi
clock_fill
Süre
1s59d
star_fill
IMDb
7,2/10

Alev Almış Bir Genç Kızın Portresi

  • Yönetmen
    Céline Sciamma
  • Senarist
    Céline Sciamma

Alev Almış Bir Genç Kızın Portresi, 18. yüzyıl sonlarında Britanya’da genç bir kadının portresini yapmakla görevlendirilen bir sanatçının hikayesini konu ediyor. Marianne, izole bir adada yaşayan genç bir ressamdır. Genç kadın bir gün, manastırdan yeni ayrılan Heloise’in düğün portresini yapmakla görevlendirilir. Ancak portresinin yapıldığından Heloise’in haberinin olmaması gerekmektedir. Marianne, kendisine verilen görevi harfiyen yerine getirmek zorundadır ve bu yüzden de gündüzleri Heloise’i izleyip, geceleri portresini yapmaya karar verir. Bu durum gönülsüzce evlenmek üzere olan Heloise'in, yaklaşmakta olan düğün öncesi son özgür anlarını Marianne ile geçirmesine neden olur. İki kadın birlikte vakit geçirdikçe, aralarında beklenmedik bir yakınlaşma oluşur.

Oyuncular

Noémie Merlant, Adèle Haenel, Luàna Bajrami

Fragman

Yorumlar 4

BABA S.
BABA S.
• 21 December 2023 04:52
Size izlerken aşkı öğreten,harika bir sinematografi ile sunulmuş fransız romantizmi.İleride kült olması muhtemel bir örnek.
rudeonerudeone
rudeonerudeone
• 21 December 2023 04:57
Şaheser. Sinemanın maalesef günümüzde çoğunlukla algılandığı şekliyle yalnızca bir eğlence kaynağı değil bir sanat dalı olduğunu bizlere hatırlatan bir eser. Özellikle son yirmi yılda bu seviyede filmlere nadiren rastlayabiliyoruz. Mutlaka izlenmesi gerekir.
Vokal S
Vokal S
• 21 December 2023 04:58
Zekice iç içe geçmiş yan hikayeleriyle kadın dünyasını kutsayan nitelikli bir anlatıma sahip olan film, her iki başrol oyuncusunun da neredeyse tamamen beden dili ve yüz ifadeleri üzerine kurulmuş.... Sanatsal film sevenlerin beğeneceği düzeyde 8/10
Uye
Uye
• 21 December 2023 05:04
Super

Add comment

reload, if the code cannot be seen